SOCIAL MEDIA

БлогМас ден 4: Топ 7 подкаст канали за 2021

December 4, 2021

Без разлика дали сте нови во светот на подкасти или барате неколку нови препораки, дојдовте на правото место. 

Подкаст е дигитална аудио снимка достапна на интернет за преземање на компјутер или мобилен уред, вообичаено достапна како серијал, чии нови епизоди можете да ги следите бесплатно доколку се претплатите на подкастот.

Темите на подкастите може да бидат од најразличен карактер како на пример готвење, интервјуа со познати личности, обработка на историски значајни настани, самопомош, културна анализа, мотивација и професионални совети. 

БлогМас ден 3: 5 Јутубери чија ВлогМас приказна треба да ја следите

December 3, 2021

Декември е најубавиот месец за гледање посебно квалитетна содржина на сите Јутуб канали кои ги следите.


Како и секоја година така и оваа многу од Јутуберите се одлучуваат да снимаат предновогодишни влогови од 1 па се до 25 декември, т.е. се до католички Божиќ и овој предизвик или подобро кажано концепт е познат како ВлогМас. Влоговите можат да бидат со празнична содржина, но секако и не мора, па многу од Јутуберите кои ги следам снимаат влогови каде го прикажуваат својот секојдневен живот, нивните makeup и skincare рутини итн.

Па доколку сте заинтересирани да следите ВлогМас оваа година би сакала со вас да споделам 5 Јутуб канали кои секоја година за време на ВлогМас што би рекле Србите "покидају" 😁

БлогМас ден 2: Neutrogena мини haul

December 2, 2021Драги мои, добредојдовте во БлогМас ден 2!

Пред неколку часа конечно ја добив долго очекуваната пратка од 4all.mk која ја направив за време на Black Friday акцијата и секако ми дојде идеја да ве прашам на инста стори дали можеби сакате да направам еден мини haul со производите кои ми пристигнаа.Па ајде да направам еден краток вовед за брендот пред да ви покажам што купив.