SOCIAL MEDIA

БлогМас ден 18: Гарние 15 мин. sheet маски

December 18, 2021

Драги мои, ситно броиме до крајот на овој БлогМас предизвик, па сакам да ви посакам добре дојде во БлогМас ден 18 пост.

Зимата веќе настапи со полна пареа и со нејзе донесе и минусни температури, па така мислам дека и добро знаете што следно ќе ви кажам.

Ова е најдоброто време за да започнете да му посветувате повеќе внимание на вашето лице и да му ја дадете дополнителнтаа љубов која ја заслужува.

Па во духот на негата, денес ќе зборуваме за неверојатните 15 минутни sheet маски од Гарние!


Искрено, ги купувам овие маски веќе долго време и се колнам дека изгледам ко да сум некој опседнат собирач на маски од Гарние 😂

БлогМас ден 17: Естее Лодер Advanced Night Repair серум

December 17, 2021

Драги мои, добре дојдовте во БлогМас ден 17. Денеска сме тука да зборуваме за добро познатиот серум на Естее Лодер по име Advanced Night Repair.
Овој серум со години е број еден продаван серум во светот и дефинитивно е вистински култен производ за нега на кожата.

Со оглед на тоа што овој производ е права класика, чудно е кога ќе помислам дека никогаш порано не сум го пробала, но да бидам искрена тоа најмногу се должи на фактот што цената на овој серум е безобразно скапа.

The BlogMas Switch ден 16: Топ 10 производи за шминка за 2021 година

December 16, 2021

Здраво дечки,

Не е Лори денес тука, туку јас, Бојана, авторот на блогот www.getonmymirror.com. Со Лори дојдовме на супер идеја да направиме еден BLOGMAS SWITCH и да ја освежиме енергијата на нашите блогови.
Размислував на која тема да пишувам, и некако логично ми дојде со вас да споделам по еден производ од сите чекори кои ги користам за да ја креирам мојата секојдневна шминка, а кој се издвоил како еден од омилените изминатата година.

БлогМас ден 15: Лореал Hydra Genius алое вода

December 15, 2021


Драги мои, добредојде во БлогМас ден 15!

Денес сме тука да зборуваме за еден од моите омилени производи кога станува збор за грижа на кожата и одржување на истата хидрирана. Поконкретно зборувам за прекрасната алое вода од Лореал наречена Hydra Genius.


Доколку сакате да ги дознаете моите размислувања за овој произовод, тогаш продолжете да читате.